Alepa aloitti – Pajamäkeläisillä on taas oma kivijalkakauppa tutulla paikalla.

Alepa Pajamaki

Alepa avasi ovensa Pajamäessä torstaina 21.1.2016. Se toimii samassa HOK-Elannon omistamassa kiinteistössä, jossa vuonna 1960 aloitti Pika-Elanto, Pajamäen ensimmäinen kauppa. Sittemmin kauppa on muuttunut monta kertaa, viimeisimpänä alueen asukkaita palveli marraskuussa 2015 toimintansa lopettanut Siwa.

Pajamäkeläisten kohtauspaikassa, uudessa Alepassa on vastassa vakituinen henkilökunta. Seitsemän hengen tiimiä: Jenni, Tuula, Hannele, Amina, Jukka ja Kairit, luotsaa myymäläpäällikkö Alepan henkilökuntaa 21012016 Carmen Osanen-Posio.

Alepan valikoima on ensi silmäyksellä varsin runsas ja monipuolinen. Esimerkiksi kasvis- ja luomutuotteita näyttäisi löytyvän pieneksi kaupaksi kiitettävästi. Valikoimaa kehitetään jatkuvasti nk. Korttelihylly-periaatteella. Myyjät ottavat tuotetoiveita vastaan ja pyrkivät toteuttamaan ne mahdollisuuksien mukaan. Toivetuotteet erottaa hyllyssä Korttelituote-kyltistä. Mitä innokkaammin ehdottelemme, sitä enemmän hyllyssä alkaa näkyä Pajamäkeläisten omia suosikkeja.

– Tavoitteena on mahdollisimman laaja, asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöity valikoima. On tärkeää, että asiakkaat esittävät tuotetoiveitaan. Sen avulla kaupasta luodaan kaikkien tarpPajamäen Alepan kanssa samana päivänä synttäreitään viettävä Aapo valitsi juhlapäivän herkkujaeisiin sopiva, kannustaa palautteen antamiseen myymäläpäällikkö Carmen Osanen-Posio.

Elintarvikevalikoimaa täydentävät Paistopisteen tuoreet leivät ja leivonnaiset. Kahvihampaan kolottaessa saa automaatista take away -kupin mukaan. Veikkauksen pelit ja arvat, sekä RAY:n automaatit ilahduttavat varmasti monia.

Hyllyjen välissä kierrellessä huomaa, että hinnat ovat kohtuullista lähikauppatasoa. Vihreän kortin valtakunnassa saa myös bonusta eli ostohyvitystä S-etukorttia vilauttamalla. Parhaimmillaan bonusta kertyy viisi prosenttia kuussa.

Peukutettava asia on sekin, että joka päivä klo 21–23 kaikki irtotuotteet (paistopiste) sekä punaisella merkitut tuotteet pompsahtavat –60 % alennukseen. Hyvä syy hyödyntää pitkiä aukioloaikoja. Alepa on avoinna arkisin 723 ja sunnuntaisin 923.