Osallistu OmaStadi-äänestykseen 6.10.-28.10!

OmaStadi on Helsingin tapa toteuttaa osallistuvaa budjetointia. Helsinki käyttää sen kautta 8,8 miljoonaa euroa kaupunkilaisten ehdotusten toteuttamiseen. Kaikki 12 vuotta täyttäneet kaupunkilaiset voivat osallistua äänestykseen, ja kaupunki toteuttaa eniten ääniä saaneet ehdotukset.

Kohennusta Pajamäen ulkoilureitteihin, leikkipaikkaan ja koirapuistoon

Pajamäki-seuran OmaStadi -ehdotuksella tavoitellaan kohennusta ulkoilureittien, ostarin leikkipaikan ja koirapuiston viihtyisyyteen ja turvallisuuteen. Ehdotamme muun muassa penkkien kunnostusta tai vaihtamista uusiin, lisää roskiksia ulkoilureittien varrelle, ostarin ilmoitustaulun kunnostusta, uusia leikkipuistovälineitä ostarin leikkipaikalle sekä kauan kaivattua valaistusta koirapuistoon. Kaupungin kustannusarvio ehdotukselle on 150 000 euroa.

Lue koko ehdotuksemme: Kohennusta Pajamäen ulkoilureitteihin, leikkipaikkaan ja koirapuistoon. Kiitos etukäteen äänestäsi!

Huomaathan, että voit antaa äänesi niin monelle ehdotukselle kuin alueen määrärahaan mahtuu!

Poimintoja muista kotikulmiemme ehdotuksista:

Tutustu kaikkiin ehdotuksiin:

Näin äänestämään:

Äänestykseen voivat osallistua kaikki 12 vuotta täyttäneet helsinkiläiset. Äänestysaika on 6.-28.10.2021.

Äänestää voi OmaStadi-verkkosivuston kautta (edellyttää sähköistä tunnistautumista) tai erikseen järjestettävissä äänestystilaisuuksissa mm. kirjastoissa. Esimerkiksi Pitäjänmäen kirjastossa voi äänestää keskiviikkoisin 13.10., 20.10. ja 27.10. klo 16.00–18.00. Koululaiset voivat osallistua äänestykseen myös Wilman kautta.

Voit äänestää sekä koko Helsinkiä koskevia että tietyn alueen ehdotuksia. Pajamäen alueen ehdotukset kuuluvat äänestyksessä läntiseen alueeseen.

Voit antaa äänesi niin monelle ehdotukselle, kuin alueen määrärahaan mahtuu. Esimerkiksi läntisen alueen määräraha on yhteensä 122 890 euroa. Koko Helsinkiä koskevien ehdotusten määräraha on yhteensä 1 760 000 euroa.

Lue lisää äänestämisestä: