Pajamäki-päivä 30.9.2017 klo 14-16

Tule ottamaan Pajamäki-päivästä vauhtia syksyyn! Maija-klovni esiintyy Pajamäen seurakuntakodissa klo 14, Pajamäen Pupu kertoo satuja ja laulattaa lapsia, ja Poutapuistossa on lasten keppihepparata (tuo oma heppa mukaan!), PPV:n leikkimielinen pallokisa ja Zippyn nuorallakävelypiste. Voit myös tutustua Pajamäen uuteen Lemmikkihoitola Kissanpäivään. Pop-up kahvilasta löytyy pikkupurtavaa ja grillikin on kuumana. Kaikki innokkaat leipurit ovat myös tervetulleita myymään herkkujaan Poutapuistoon Ravintolapäivä-tyylisesti, ilmoittaudu Pajamäki-seuralle ti 26.9 mennessä (pajamakiseura@gmail.com).

Tapahtuman järjestää Pajamäki-seura. Yhteistyökumppanit: Pitäjänmäen seurakunta, PPV, Zippy ja Lions Club Pajamäki. Huomaathan myös seuraavat Pajamäki-seuran järjestämät tapahtumat seurakuntakodissa:

3.10.2017 PERUTTU SAIRASTAPAUKSEN VUOKSI, UUSI AIKA ILMOITETAAN MAHDOLLISIMMAN PIAN: Sieni-ilta: Mitä sieniä kannattaa kerätä, miten niitä voi säilöä ja mitä herkkuja niistä voi valmistaa? Aiheesta alustavat sienestysharrastajat Kirsti ja Hanna, tule vaihtamaan ajatuksia ja reseptejä!

4.10.2017 Pajamäen kaavoituskuulumisia ja Kansallinen kaupunkipuisto -hanke: voisiko Pajamäki olla osa Helsinkiin suunniteltavaa kansallista kaupunkipuistoa? Pajamäki-seuran Eija ja Joonas alustavat.