Tue Pajamäki-seuraa jäseneksi liittymällä!

Pajamäki-seura puolusti Patterimäen läntistä liito-oravametsää viimeiseen saakka. Kuva on helmkuussa 2021 järjestetystä Jäähyväiset liito-oravametsälle -valokuvanäyttelystä helmikuulta 2021.

Pajamäki-seura huolehtii vapaahtoisvoimin Stadin sympaattisimman kylän monista asioista ja lähiluonnosta. Voit tukea seuran toimintaa liittymällä sen jäseneksi.

Jäsenenä saat jäsenkirjeen sähköpostiisi tai postiluukkuusi muutaman kerran vuodessa. Jäsenenä voit myös vaikuttaa siihen, millaista toimintamme on ja tulla mukaan yhteiseen tekemiseen. Uudet ideat ja apukädet ovat aina tervetulleita!

Jäsenmaksu 2021

Vuonna 2021 jäsenmaksun suuruus on 10 euroa per henkilöjäsen ja 60 euroa per kannatusjäsen (esimerkiksi taloyhtiö, yritys tai yhdistys). Ohjeet vuoden 2021 jäsenmaksun maksamiseen sekä sähköisen jäsentietolomakkeen löydät täältä: Liity jäseneksi

Huom! Pyydämme, että myös vuoden 2020 jäsenet täyttäisivät jäsentietolomakkeen. Näin varmistamme, että jäsenten yhteystiedot pysyvät ajantasaisina. Jäsentietolomakkeen kautta voit lähettää myös terveisesi seuran hallitukselle.

Kiitos ja tervetuloa Pajamäki-seuraan!

Toimintasuunnitelma 2021

Vuonna 2021 Pajamäki-seura, käytössään olevien voimavarojen ja taloudellisen tilanteessa puitteissa:

  • seuraa aluetta koskevia suunnitelmia ja päätöksentekoa
  • tiedottaa asukkaita aluetta koskevista suunnitelmista ja päätöksistä
  • ottaa tarpeen mukaa kantaa kaavailtuihin muutoksiin
  • järjestää yhteistä toimintaa ja tapahtumia
  • ylläpitää kaupunginosan pajamaki-fi -verkkosivuja
  • tekee yhteistyötä muiden toimijoiden ja läheisten kaupunginosayhdistysten kanssa.

Lue lisää: